[ X ]
[ X ]
[ X ]
Partidul Politic ”ȘOR„ a avut prima rundă de discuții cu grupul „PRO Moldova” în vederea situației politice din țară
29 Iunie

Fracțiunea parlamentară a Partidului Politic „ȘOR” a participat, astăzi, la prima rundă de discuții organizată de grupul parlamentar „PRO Moldova” în vederea demiterii actualului guvern și formarea unui nou cabinet de miniștri profesionist, cu un program viabil de guvernare, în măsură să stopeze efectele crizei economice și în domeniul medical, informează CURENTUL.

„Discuțiile dintre reprezentanții celor două formațiuni politice au vizat situația politică din țară, ambele părți căzând de acord că în Republica Moldova s-a creat o situația incertă, când fosta coaliție de guvernare a pierdut majoritatea parlamentară din cauza eșecurilor și a erorilor grave comise în contextul crizei pandemice. De asemenea, s-a constatat faptul că din cauza gestionării proaste a situației, guvernul a împins țara și într-o criză economică, ale cărei efecte devin din ce în ce mai vizibile și afectează tot mai mulți cetățeni”, se spune într-un comunicat de presă.

Potrivit lor, în aceste condiții, deputații Partidului Politic „ȘOR” și „Pro Moldova” au reiterat necesitatea demiterii actualului guvern.

„De asemenea, părțile au fost de acord că este necesară formarea, alături de reprezentanții celorlalte formațiuni politice parlamentare de opoziție, a unui alt Executiv care să răspundă și să găsească soluții pentru necesitățile imediate și pe termen lung ale Republicii Moldova și cetățenilor săi”, se mai spune în comunicat.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților