[ X ]
[ X ]
[ X ]
Pandemia i-a schimbat gândurile! Aura: Mi-ar fi prins foarte bine dacă eram angajată în nişte structuri de stat. Îmi voi căuta un loc de muncă
28 Iulie

Pandemia i-a schimbat gândurile și planifică să-și găsească un loc de muncă stabil, pentru a nu fi dependentă de veniturile de interpretă. Este vorba despre Aura, informează CURENTUL.

„Stau şi eu şi mă gândesc acum, că în această perioadă, mi-ar fi prins foarte bine dacă eram angajată şi în nişte structuri de stat. Maică-mea de mult spunea – Aurica, dar te gândeşti la pensie?, iar eu spuneam – chiar voi trăi din pensie, nu mai cred să ajung să trăiesc din pensia din R. Moldova, care, pur şi simplu, e de râs. Uite că, cuvintele mamei s-au adeverit, fiindcă în această perioadă ea primea pensie, dar eu nu aveam nici un venit, zero. Mi-am dat seama că serviciile comunale le plăteam din pensia mamei, mama stă cu mine. Când va reveni situația, să-mi caut un loc de muncă stabil, probabil într-o şcoală” – a conchis ea.

Totodată, spune că muzicienii nu pot pretinde la șomaj tehnic. „Noi nu putem pretinde, nici măcar la cele 2700 lei minimale, nu putem. Fiindcă majoritatea interpreţilor lucrează pe patentă. Eu am şi un SRL de organizare a evenimentelor, care tot este în șomaj tehnic. Am reziliat contractul de chirie. Am plătit din martie până în iunie cu speranţa că, totuşi, ceva se lansează” – a spus Aura, pentru sursa menţionată.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților