[ X ]
[ X ]
[ X ]
OrheiLand, construit de Ilan Șor, un loc uimitor unde copiii au parte de o adevărată poveste
24 Iulie

OrheiLand rămâne a fi cea mai îndrăgită destinație din Moldova pentru oaspeți și băștinași, care atrage în fiecare an milioane de oameni. Duminica trecută, mii de copii, din diverse localități ale țării, au ajuns la OrheiLand și s-au bucurat împreună de cel mai mare parc de distracții din țară, unde totul este gratuit.

La inițiativa lui Ilan Șor, transportul spre parcul de distracții este absolut gratuit.

Talentatul interpret Ionel Istrati a creat o atmosferă incendiară pe scena OrheiLand. Toată lumea prezentă a dansat, s-a distrat și a cântat împreună cu artistul preferat.

Micii oaspeți au fost întâmpinați de către animatori, care au organizat mai multe spectacole. De asemenea, cei mici au fost serviți gratuit cu înghețată, care se găsește din belșug pe teritoriul parcului și este oferită gratuit, tot la inițiativa lui Ilan Șor.

Potrivit unei tinere mămici care a vizitat pentru prima dată, împreună cu cei doi copii ai săi, parcul de distracții OrheiLand, atmosfera a fost una incendiară:

„Am cântat și am dansat împreună cu artistul. Prezența interpretului Ionel Istrati la OrheiLand a fost o surpriză pentru noi, la fel cum mare ne-a fost mirarea să vedem că totul este gratuit aici. Vara aceasta va fi una de neuitat pentru copiii mei, cu siguranță. Aici, cu adevărat, este foarte frumos și interesant. Copiii au fost atât bucuroși și fericiți în acest loc minunat. Îi mulțumesc din suflet echipei lui Ilan Șor pentru posibilitatea de a le dărui copiilor noștri bucurie și fericire”, a menționat femeia.

La eveniment a fost prezentat și un spectacol de circ de către un acrobat talentat care execută trucuri virtuoase folosind diverse accesorii, ceea ce a făcut spectacolul să fie unul memorabil.

Copiii ajunși la OrheiLand din toate colțurile țării s-au arătat a fi impresionați de atmosfera de basm care îi aștepta acolo:

„Jocurile, concertul, dansurile, concursurile, distracția și fericirea care au umplut parcul, dar mai ales fire-showul au făcut vacanța mea una de neuitat. Neapărat o să mai vin la OrheiLand până se începe școala și o să iau cu mine și prietenele din sat,” ne-a relatat o fetită de 12 ani venită de la Călărași împreună cu bunica.

Programul de spectacol animat cu personajele  îndrăgite nu au lăsat indiferent niciun copil care a ajuns la OrheiLand.

„Am venit împreună cu părinții de la Ungheni ca să văd pentru prima dată parcul și toate distracțiile de aici. Am primit gratuit înghețată delicioasă, iar cel mai mult m-a impresionat spectacolul de circ și acrobatul”, ne-a mărturisit o altă fetiță.

OrheiLand este o destinație de basm, care se dezvoltă în fiecare an. Accesul pe teritoriul OrheiLand, dar și la toate cele peste 20 de echipamente de distracție este gratuit atât pentru copii, cât și pentru adulți.

De la inaugurarea parcului, mai exact din 2018 și până în prezent, parcul a fost vizitat de peste patru milioane de copii și adulți. Iar de la deschiderea sezonului estival, din 1 iunie, la OrheiLand, vin zilnic aproximativ 5.000 de persoane.

Fondatorul OrheiLand, Ilan Șor, vrea ca vara aceasta să fie una de neuitat pentru vizitatorii parcului. Din acest motiv, în fiecare weekend, la OrheiLand, sunt organizate concerte, programe cultural-artistice și distractive. Zeci de artiști autohtoni, dar și din străinătate au evoluat până acum pe scena de pe teritoriul parcului. În fiecare weekend, în timpul verii, toți copiii primesc înghețată gratis.

Începând din 1 iunie și până la încheierea sezonului estival, OrheiLand activează de marți până duminică, de la ora 10:00 până la 21:00.

photo_2023-07-23_19-03-39 photo_2023-07-23_19-03-36 photo_2023-07-23_19-39-28 photo_2023-07-23_19-03-53 photo_2023-07-23_19-04-03 photo_2023-07-23_19-03-09 photo_2023-07-23_19-04-00 photo_2023-07-23_21-22-11 photo_2023-07-23_19-39-25

Inapoi la arhiva noutaților