[ X ]
[ X ]
[ X ]
Organizația Municipală a PSDE din Chișinău are o conducere nouă
26 Martie

Organizația Municipală a Partidului Social Democrat European (PSDE) din municipiul Chișinău are o conducere nouă. Vadim Brînzaniuc a fost ales astăzi, prin vot unanim, președinte al Organizației, informează CURENTUL.

Prezent la eveniment, Președintele Partidului Social Democrat European, Ion Sula, i-a adresat felicitări noului Președinte al echipei Partidului Social Democrat European din Capitală, urând-i mult succes în activitate.

„Avem în echipă oameni profesioniști și cu experiență care pot schimba în bine lucrurile în țară și în municipiul Chișinău. Oamenii ne apreciază, în primul rând, pentru faptele noastre. Vom continua să venim cu soluții la problemele cetățenilor”, a menționat Președintele Ion Sula.

La rândul său, Vadim Brînzaniuc a mulțumit colegilor pentru încrederea acordată și a menționat că va munci cu dedicație pentru consolidarea echipei social-democrate europene din municipiul Chișinău.

„Cred în potențialul echipei Partidului Social Democrat European. Sunt sigur că odată ce ne vom mobiliza, vom putea fi partidul oamenilor din Moldova, pentru că aici, în această echipă, avem experiența administrativă necesară, dar și puterea de a schimba lucrurile în bine”, a declarat dl Brînzaniuc.

Tot astăzi, au fost alese organele de conducere ale Organizației Municipale a Partidului Social Democrat European din municipiul Chișinău: Consiliul, Comisia de Cenzori și Secretarul Executiv.

Notă: Vadim Brînzaniuc are 40 ani și este jurnalist de profesie. Are o vastă experiență de activitate în cadrul Primăriei municipiului Chișinău, unde a muncit timp de 17 ani. În perioada mai 2019 – martie 2022, a fost Pretor al sectorului Buiucani din Capitală. În prezent, este consilier al Primarului sectorului 4 al municipiului București, România. La Congresul al X-lea extraordinar al Partidului Social Democrat European a fost ales Vicepreședinte al partidului.

Inapoi la arhiva noutaților