[ X ]
[ X ]
[ X ]
Organizația de Femei a PUN, constituită. Iată cine o va conduce!
5 Martie

Partidul Unității Naționale (PUN) și-a lansat, la 4 martie curent, în cadrul unei ședințe naționale, organizația de femei a formațiunii. La ședința de constituire a organizației au participat un numar de 272 de delegate din toate raioanele Republicii Moldova, informează CURENTUL.

În urma alegerilor desfășurate, în cadrul aceste reuniuni de partid, a fost desemnată în funcția de președinte al Organizației de Femei a Partidului Unității Naționale profesor universitar, doctor Ana Guțu, prim-vicepreședinte al formațiunii.

De asemenea, în cadrul reuniunii au fost desemnate prin vot în funcția de vicepreședinți ai organizației doamnele Elena Palanciuc, Botnari Victoria, Frangopol Cătălina, Svetlana Sochircă, Liuba Staver și Chiperi Vera. În funcția de secretar general al structurii a fost aleasă doamna Viorica Zavatin.

De menționat că, la conferința de constituire a participat deputata PMP, Cătălina Buzoianu, președinte al organizație de femei a PMP, vice-președinte al Consiliului Județean Timiș, Roxana Iliescu și echipa Partidului Mișcarea Populară din județul Prahova. Și în urma desemnării forului de conducere al OF PUN a fost semnat un acord de colaborare cu Organizația de Femei a Partidului Mișcarea Populară.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților