[ X ]
[ X ]
[ X ]
Organizația de femei a PLDM are o nouă președintă
13 Mai

În acest weekend, Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) a adoptat mai multe decizii importante, informează CURENTUL.

În cadrul unei ședințe a consiliului politic teritorial a PLDM a fost adoptată decizia privind participarea PLDM în calitate de concurent electoral, în viitoarele scrutine electorale care vor avea loc, inclusiv în cadrul alegerilor locale.

„Președintele OT Leova a PLDM, Alexandru Bujorean, a făcut o evaluare a situației din teritoriu și a nivelului de pregătire a structurilor locale ale partidului. Prin votul unanim al membrilor Consiliului Teritorial, a fost adoptată decizia privind participarea PLDM în calitate de concurent electoral, în viitoarele scrutine electorale care vor avea loc, inclusiv în cadrul alegerilor locale”, se menționează într-un comunicat al partidului.

PLDM, totodată, declară că, astfel de decizii au fost adoptate anterior în alte 12 organizații teritoriale din țară.

De asemenea, ieri a avut loc Conferinţa a III-a a Organizaţiei de Femei a PLDM, la care au participat peste 100 de femei din partea tuturor organizaţiilor teritoriale. „Delegatele la conferinţă au votat organele de conducere, au operat modificări în Regulamentul de funcţionare a Organizaţiei de Femei, în componența numerică a Biroului Permanent și a Consiliului Politic al OF a PLDM. Astfel, în funcţia de preşedintă a OF a PLDM a fost aleasă Nadejda Plăcintă. Vicepreședinte au fost votate: Galina Tonu, Valentina Pleșca, Elena Covaliuc. De asemenea, delegatele au adoptat Declaraţia Conferinţei a III-a a Organizaţiei de Femei, în care se menţionează direcţiile de activitate pentru următorii patru ani. De menționat că, Organizația de Femei a Partidului Liberal Democrat din Moldova a fost creată în decembrie, 2008”, se mai spune în comunicat.

pldm

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților