[ X ]
[ X ]
[ X ]
Organizația de Femei a Platformei DA – constituită. Iată cine o va conduce!
11 Septembrie

Platforma Demnitate și Adevăr și-a constituit, la 10 septembrie curent, Organizație de Femei. Potrivit unui comunicat de presă, sub sloganul „DA echilibrului politic” s-au adunat peste 120 de femei din toate organizațiile teritoriale ale partidului, informează CURENTUL.

„Într-o atmosferă cordială și de lucru au adoptat Regulamentul OF a Platformei DA și și-au ales organele de conducere. Cu majoritate de voturi Președintă a Organizației a fost desemnată Aliona Doroș, care și-a propus candidatura în această funcție alături de alte cinci persoane, alese ulterior în Delegația permanentă a OF a Platformei Demnitate și Adevăr, una din atribuțiile de bază ale căreia este să conducă structura respectivă între Conferințele Naționale ale Organizației”, se spune în comunicat.

Totodată, conferința a fost salutată de Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase: „Doamnele Platformei DA demonstrează cu prisosință că sunt deasupra noțiunii de politician, că de fapt sunt oameni politici de încredere, responsabili civic și social, reușind să-și păstreze, totodată, feminitatea și grația”.

Andrei Năstase le-a mulțumit doamnelor prezente la Conferință, menționând că ele „pe lângă a fi mamă și soție, s-au implicat alături de noi în acest război dintre bine și rău, dintre adevăr și minciună, dintre dreptate și fărădelege”.

Platforma DA a menționat că, Aliona Mandati, vicepreședinta Platformei Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru, președinta OT Bălți, Ina Gaidău, președinta OT sector Ciocana, Chișinău, etc., au rostit discursuri emoționante și motivaționale. „Mesajele desprinse din discursuri și momentele de socializare, parte a programului, s-au axat pe importanța promovării femeii în toate domeniile, inclusiv cel politic, punerea în practică a principiului egalității de șanse, dezbaterea problemelor și elaborarea programelor orientate spre sprijinirea femeii, copilului și familiei în societate”, se mai spune în comunicat.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților