[ X ]
[ X ]
[ X ]
Orașul Orhei dă startul sărbătorilor de iarnă
11 Decembrie

Municipiul Orhei intră în spiritul sărbătorilor de iarnă. În data 15 decembrie, la ora 18:00, în Piața Vasile Lupu din oraș, va avea loc o ceremonie plină de culoare, transmite CURENTUL.

Municipiul Orhei intră în spiritul sărbătorilor de iarnă. În data 15 decembrie, la ora 18:00, în Piața Vasile Lupu din oraș, va avea loc o ceremonie plină de culoare. Se vor aprinde luminițele de pe Pomul de Crăciun care măsoară 22 de metri înălțime, este decorat cu peste 1000 de globuri și 1200 de metri de ghirlande luminoase.

Atmosfera de sărbătoare va fi încinsă de interpretele autohtone Natalia Gordienco și Nicoleta Nucă, care vor susține un concert de excepție.

Copiii vor avea ocazia să se distreze alături de animatori și personaje din poveștile de iarnă. Bineînțeles, la eveniment vor fi prezenți Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, care vor împărți multe cadouri pentru cei mici.

În pofida faptului că 2020 este un an atipic, cu pandemie de coronavirus, oamenii sunt chemați să se bucure și să profite de atmosfera feerică și plină de armonie și să facă fotografii alături de cei dragi.

Pentru a limita răspândirea virusului, participanții la evenimentul festiv sunt sfătuiți să respecte toate regulile de protecție sanitară și de distanțare socială, să nu admită aglomerația la Pomul de Crăciun sau în alte locuri.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților