[ X ]
[ X ]
[ X ]
Operațiunea „Căutare” desfășurată de polițiști pe teritoriul țării. Au fost reținute 379 persoane
19 Ianuarie

În perioada 24 decembrie 2020- 14 ianuarie 2021, ofițerii Direcției investigații criminale a Inspectoratului Național de Investigații au inițiat, pe întreg teritoriul țării operațiunea „Căutare”, transmite CURENTUL.

Astfel, pe parcursul operațiunii, ofițerii de investigații împreună cu polițiștii din întreaga țară au întreprins acțiuni de căutare a infractorilor care se eschivează de la organele de urmărire penală, judecată, dezertorilor, condamnaților evadați, persoanelor dispărute fără veste și identificarea cadavrelor cu identitatea necunoscută.

Ca urmarea a activităților, polițiștii au reținut pe teritoriul țării 379 de persoane, dintre care 184 au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor grave (vătămare corporală, viol, furt, jaf, escrocherii și circulația ilegală a drogurilor). De asemenea, a fost stabilit locul aflării unei persoane anunțată în căutare ca persoană dispărută fără urmă.

Poliția Națională menționează că pe teritoriul Republicii Moldova, operațiunea „Căutare” se desfășoară de două ori pe an.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților