[ X ]
[ X ]
[ X ]
ONU lansează campania de sensibilizare a drepturilor omului „Redresarea mai bună împreună: drepturile omului pentru toți”
23 Octombrie

Pentru a sensibiliza publicul cu privire la drepturile fiecărui individ, precum și la interdependența și indivizibilitatea drepturilor noastre universale ale omului, agențiile ONU lansează campania de sensibilizare a drepturilor omului „Redresare mai bună împreună: drepturile omului pentru toți” sub îndrumarea Oficiului ONU pentru Drepturile Omului în Moldova care este agenția principal a ONU în domeniul drepturilor omului, transmite CURENTUL.

Pe durata campaniei, membrii grupurilor marginalizate, precum și ale altor categorii de persoane afectate în mod deosebit de pandemie, vor reflecta asupra situației drepturilor omului. Afișele și benzile desenate vor completa campania pentru a ilustra drepturile omului, interdependența lor și impactul direct asupra calității vieții.

Campania va dura două luni până pe 10 decembrie, când omenirea sărbătorește Ziua Drepturilor Omului. Campania poate fi urmărită pe rețelele de socializare oficiale (Fb și Twitter) ale ONU Moldova și agențiilor sale.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților