[ X ]
[ X ]
[ X ]
Olivia Furtună deschide parantezele privind plecarea sa din televiziune: „Mă tot gândeam la acest pas demult. Deseori îmi spuneam: gata”
21 Iulie

Olivia Furtună a activat 10 ani în televiziune, iar în toamna anului 2019 şi-a anunţat plecarea de pe ecrane, cu toate că au mai fost tentative și anterior de a renunţa la acest job. În prezent ea se dedică unui alt domeniu – picturii, dar și familiei sale, informează CURENTUL.

„Mă tot gândeam la acest pas demult. Deseori îmi spuneam: gata, plec. Am avut două tentative de a renunța, se întâmpla în 2012 și în 2017. De ce anume în 2019, simplu… pentru că așa am făcut un compromis acasă și cumva și în redacție, ca în toamnă, când Mark, fiul meu, urma să facă 4 ani, începem să frecventăm grădinița. Iar graficul de la TV, cumva nocturn, când abia la 22.30 plecam din televiziune  spre casă, ar fi însemnat să-mi văd copilul și familia doar în weekend. În general, graficul în TV e imprevizibil deseori, solicitant și incompatibil cu unul armonios în familie. Am mai spus și repet, am intrat întâmplător în TV, dar am cam poposit pentru 10 ani. În 2019 eram pregătită, cred, în mai multe aspecte ca să iau acea decizie, și nu a fost o decizie legată de vreo conjunctură ce ține de politica editorială ori alte circumstanțe, așa cum unii au încercat să comenteze, ci o decizie strict ce ținea de chemarea mea și de prioritățile mele în viață” – a mărturisit ea, într-un interviu pentru CURENTUL.

De asemenea, jurnalista admite o revenire pe ecrane, dar nu în calitate de prezentator.

Interviul integral va fi publicat miercuri pe www.curentul.md.

Cristina Tomac  

Inapoi la arhiva noutaților