[ X ]
[ X ]
[ X ]
Olga Busuioc urmează să spună din nou „DA”: „Pentru unii bărbaţi e importantă căsătoria şi să o facă frumos, pentru mine etapa asta e una depăşită”
19 Ianuarie

Soprana Olga Busuioc e stabilită cu traiul în Germania, iar de doi ani trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Dominique. De altfel, recent, a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie şi urmează să se căsătorească, însă procesul durează, informează CURENTUL.

„Da, nu e simplă precedura, dar încetul cu încetul o să ajungem la un final. Pentru unii bărbaţi e importantă căsătoria şi să o facă frumos. Pentru mine etapa asta e una depăşită, pentru mine sunt importante alte lucruri, dar el mie mi-a zis – „Eu vreau să mă căsătoresc cu tine”, de aia suntem deja în proces, care durează”, a spus Olga, pe Instagram.

Totodată, Olga a mai spus că a primit inelul de logodnă vara. „Foarte frumos a fost, pe neaşteptate”, a conchis ea, precizând că s-a întâmplat la un dejun, imediat după ce au revenit din vacanță.

Amintim că, Olga Busuioc a fost căsătorită cu interpretul Igor Stribițchi, dar, după 7 ani de mariaj, cei doi au divorţat.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților