[ X ]
[ X ]
[ X ]
Oleg Cociug este candidatul Partidului „Forţa Diasporei” la funcţia de primar al oraşului Criuleni
20 Septembrie

Partidul Politic „Forţa Diasporei” a decis să înainteze candidatura lui Oleg Cociug la funcţia de primar al oraşului Criuleni.

„Oleg Cociug este originar din Criuleni. 21 de ani a lucrat în oraş în cadrul Inspectoratului de Poliție Criuleni, fiind în contact permanent cu oamenii. Cunoaşte nu din auzite despre problemele cu care se confruntă locuitorii orașului, și cei din satele Ohrincea și Zolonceni, care fac parte din primăria Criuleni, şi are soluţii pentru fiecare dintre ele.

În scurt timp, Oleg Cociug şi colegii care vor candida în consiliul orăşenesc vor veni cu o amplă viziune cum Criuleniul poate fi transformat într-un oraş cu adevărat dezvoltat, modern, cu un înalt nivel de trai.

În procesul de dezvoltare şi modernizare a oraşului, va avea sprijinul deplin al colegilor, dar şi al meu personal.

Toată experienţa pe care am acumulat-o ca om de afaceri în Germania, va fi pusă la dispoziţia orașului Criuleni, pentru că locuitorii de aici merită să trăiască mai bine. Totul e posibil şi noi vom demonstra acest lucru”, a declarat Nicolae Rapcea, preşedintele Partidului Politic „Forţa Diasporei”.

La rândul său, Oleg Cociug a menţionat că este onorat de decizia partidului de-al înainta la această funcţie.

„Este o onoare, dar, totodată, şi o mare responsabilitate pentru mine. Şi până acum am fost dedicat trup şi suflet oraşului Criuleni, care are un loc aparte în inima mea. Dar, odată ajuns în funcţia de primar, voi avea şi instrumentarul necesar pentru a schimba în bine imaginea oraşului și imaginea satelor Ohrincea și Zolonceni, care sunt administrate de primăria Criuleni, dar şi viaţa oamenilor.

Împreună cu colegii vom demonstra prin acţiuni concrete că Criuleniul poate deveni unul din cele mai dezvoltate şi mai frumoase oraşe din Moldova. La fel se va întâmpla și cu satele Ohrincea și Zolonceni. Totul pentru Criuleni, Ohrincea și Zolonceni! Totul pentru locuitorii acestor minunate localități”, susține Oleg Cociug.

Inapoi la arhiva noutaților