[ X ]
[ X ]
[ X ]
Octavian Țîcu: „Voi rămâne vocea voastră în viitorul Parlament într-o victorie până la capăt”
26 Februarie

Candidatul Blocului ACUM Platforma DA și PAS pentru funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția nr. 16, Octavian Țîcu, susține că alegerile l-au făcut cel mai fericit copil din lume, informează CURENTUL.

Octavian Țîcu a postat, pe o rețea de socializare, o fotografie cu casa părintească.

„Alegerile m-au făcut cel mai fericit copchil din lume: La aproape 50 de ani am făcut campanie din casa părintească, trezit de mama cu micul dejun și culcat de tata cu sfaturi și discuții despre strategii electorale”, a scris Țîcu.

Totodată, într-o altă postare, Octavian Țîcu a mulțumit pentru votul acordat lui și Blocului ACUM. „În condițiile vitrege făcute de regimul oligarhic și practic într-o lună de campanie electorală, am reușit împreună, la o primă experiență de alegeri parlamentare: 1. Să câștigam majoritatea zdrobitoare în orașul Ungheni; 2. Să obținem majoritatea în Cetireni și Zagarancea; 3. Să învingem pe Circumscripția 16 PSRM și pe Mitriuc, spălând rușinea roșie de la Ungheni; 4. Să pierdem foarte puțin regimului oligarhic, care a avut la îndemână resurse administrative, financiare și de teroare nelimitate.

Am avut cea mai minunată echipă de la PAS și DA, am avut ajutorul studenților ungheneni din R. Moldova și România, v-am cunoscut și sunt mândru de voi. Voi rămâne vocea voastră în viitorul Parlament într-o victorie până la capăt!

Mulțumesc susținătorilor Blocului ACUM de acasă și din Diasporă pentru votul și încrederea acordată. Învingem ACUM!!!”, a mai scris Țîcu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților