[ X ]
[ X ]
[ X ]
Oaspeți din Marea Britanie – la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră
20 Noiembrie

Șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF), Rosian Vasiloi, a avut astăzi, 20 noiembrie curent, cea de-a doua întrevedere cu ofițerul de legătură pe probleme de criminalitate fiscală din cadrul Ambasadei Marii Britanii, cu sediul la București, Steve Wood, informează CURENTUL.

Cei doi oficiali au abordat numeroase subiecte actuale de interes comun și modul de implementare a acțiunilor concrete de contracarare a ilegalităților transfrontaliere.

În context, Șeful Poliției de Frontieră a evidențiat despre importanța implicării active și desfășurarea măsurilor speciale de prevenire și combatere a contrabandei, dar și alți factori ilegali la frontiera de stat, și diminuarea acestora la maxim.

La rândul său, reprezentantul Marii Britanii, a oferit asigurări de încurajare și susținere întru desfășurarea operațiunilor comune, în scop de a elimina orice gen de amenințări constante și luarea măsurilor active pentru a întrerupe influența exercitată de infractorii specializați pe traficul ilegal transfrontalier.

La final, cei doi au stabilit pașii iminenți de acțiuni în domeniul de referință, cu impact pozitiv și durabil asupra securității cetățenilor.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților