[ X ]
[ X ]
[ X ]
Oamenii de afaceri – invitați să-l susțină pe Andrei Năstase la alegerile prezidențiale
15 Septembrie

Oamenii de afaceri Aliona Mandati și Alexandru Machedon au desfășurat astăzi o conferință de presă, în cadrul căreia și-au exprimat susținerea pentru candidatul la funcția de Președinte Andrei Năstase, liderul Partidului Politic Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA), informează CURENTUL.

Oamenii de afaceri au comunicat că vor susține PPDA și candidatul formațiunii, inclusiv financiar.

„Vrem să dezvoltăm țara și să contribuim la înlăturarea sistemului corupt. Dorin să susținem, inclusiv financiar – desigur transparent și legal, candidatul PPDA Andrei Năstase, deoarece este candidatul care nu a flirtat cu actuala guvernare și ne-am regăsit în programul său de dezvoltare a Republicii Moldova”, a declarat Machedon.

Totodată, el a lansat un apel către toți oamenii de afaceri din țară să se alăture lor și să-l susțină pe Andrei Năstase la funcția de președinte. „Regimul nu ne poate doborî dacă suntem mulți și uniți, nu putem fi simpli spectatori. Ne dorim să dezvoltăm un partid cu membri activi, cu voluntari, cu membri care achită cotizații”, a adăugat Alexandru Machedon.

La rîndul său, Aliona Mandati a declarat că a făcut parte dintr-un partid, care acum se află la guvernare, și considera că lucrurile se vor schimba, însă acum a constatat că lucrurile au degradat.

„Guvernarea nu se gîndește la cetățeni, ci – la interese personale. Eu am decis să susțin Platforma DA, pentru că Republica Moldova are nevoie de schimbare și de un plan de dezvoltare pentru cetățeni”, a spus Mandati.

Cristina Gurez

 

Sursa foto: privesc.eu

Inapoi la arhiva noutaților