[ X ]
[ X ]
[ X ]
O vloggeriță, urmărită de sute de mii de persoane, a făcut anunțul despre plecarea din Moldova: „Mă gândesc la copiii mei, vreau să am mulți”
24 August

Katy Black, vloggeriţă – urmărită de peste 320 de mii de conturi pe Instagram, recent, a anunţat că a primit câteva propuneri de a pleca din ţară, transmite CURENTUL.

„Noutatea este că ne-au venit câteva propuneri să ne mutăm şi să locuim în altă ţară. Prima este SUA, Germania, România. Noi acum stăm şi ne gândim” – spune vloggeriţa, pe Instagram.

La fel, mai spune că au cumpărat apartament în Chişinău, dar, se pare că, totuşi vor pleca.

„Parcă totul e stabil, dar cred că da, cred că o să plecăm” – a dezvăluit ea.

Katy mai spune că America e foarte departe. „Pentru mine Statele Unite e departe, dar voi ştiţi cât de tare eu îmi iubesc familia şi cum nu pot trăi fără fraţii mei, fără mama mea, fără sora mea. Pentru mine e foarte important să fiu alături de familie” – a mai spus ea.

„Eu nu mă gândesc la mine acum, mă gândesc la copii mei, pentru că ştiţi că eu vreau să am mulţi copii. Şi pentru mine e foarte important calitatea vieţii lor. Eu iubesc Moldova, dar…” – a conchis Katy.

CURENTUL.md amintește: Katy Black este însărcinată cu al doilea copil. Anterior, ea și soțul ei au spus că-și doresc 7 copii.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților