[ X ]
[ X ]
[ X ]
O tentativă de trafic ilicit cu medicamente a fost depistată de vameși și polițiștii de frontieră
16 Ianuarie

Angajații Serviciului Vamal și ai Poliției de Frontieră au prevenit o tentativă de trafic ilicit cu preparate medicamentoase, ascunse în bagajele personale ale unui ucrainean, transmite CURENTUL.

Cazul a fost înregistrat pe sensul de ieșire din țară al postului vamal “Giurgiulești”. Un autocar, care efectua ruta regulată Odessa – Sofia, a fost supus verificărilor de specialitate de către echipa comună de control, formată din funcționari vamali și polițiști de frontieră.

În rezultatul controlului, printre lucrurile personale ale unui pasager, oamenii legii au depistat 13 cutii a câte o sută de comprimate, fără acte de însoțire.

Persoana căreia îi aparțineau medicamentele, un cetățean al Ucrainei, în vârstă de 25 de ani, a comunicat că a preluat pastilele de la un necunoscut și urmau să ajungă în orașul Varna din Bulgaria.

În acest caz, bunurile au fost confiscate și transmise pentru efectuarea expertizei. Tânărul și-a întrerupt călătoria și este documentat conform legislației în vigoare de angajații Serviciului Vamal.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților