[ X ]
[ X ]
[ X ]
O serie de decizii ale CEC referitor la referendumul republican consultativ
25 Iulie

Comisia Electorală Centrală (CEC) a degrevat astăzi de atribuții de serviciu de la locul de muncă permanent și a convocat membrii care nu activează permanent. Decizia a fost luată dat fiind faptul că, în data de 24 septembrie curent, urmează să se desfășoare referendumul republican consultativ asupra unor probleme de interes național, inițiat de șeful statului, informează CURENTUL.

Potrivit hotărârii, membrii CEC Iurie Ciocan și Andrei Volentir au fost degrevați, începând cu data de 26 iulie curent de la locul de muncă permanent.

Totodată, CEC a convocat, începând cu data de 26 iulie curent, patru membri care nu activează permanent în cadrul instituției și anume: Vladimir Șarban, Vasile Gafton, Sergiu Gurduza și Vadim Filipov.

De menționat că, tot astăzi CEC a repartizat atribuțiile între membrii în perioada electorală.

CEC a mai stabilit locul și timpul primirii documentelor necesare pentru înregistrarea participanților la referendumul republican consultativ.

Astfel, primirea documentele depuse de solicitanți în vederea înregistrării în calitate de participant la referendumul republican consultativ din 24 septembrie se va efectua începând cu 28 iulie până la data de 25 august pe adresa str. Vasile Alecsandri 119, biroul 307, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 -16.00, iar la data de 25 august între orele 9.00 și 17.00.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților