[ X ]
[ X ]
[ X ]
O nouă platformă on-line, lansată: Va mediatiza activitatea administrației publice locale
10 Decembrie

O platformă care își propune mediatizarea on-line a activității administrației publice locale a fost lansată, zilele trecute, la Chișinău, informează CURENTUL.

www.alocapitala.md este platforma informațională la lansarea căreia a participat primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, conducători de direcțiilor generale, managerii întreprinderilor municipale, pretorii de sector, consilieri municipali, dar și reprezentanți ai sectorului asociativ și mediului de afaceri.

Portalul „Alo Capitala” are drept scop facilitarea comunicării dintre autoritățile municipale și cetățeni, prin plasarea zilnică a informațiilor de interes public, dar, în premieră, și pe câteva panouri LED din oraș.

Prezent la eveniment, Ruslan Codreanu a salutat ideea lansării platformei. „Vreau ca Primăria să fie văzută ca o echipă integră, iar oamenii trebuie să știe asta. Și prin acest proiect să dăm o nouă culoare, un nou suflu Chișinăului”, a declarat edilul capitalei.

De menționat că, platforma www.alocapitala.md conține mai multe meniuri structurate: Din prima sursă; interviuri; precum și module: Primăria, Consiliul municipal Chișinău, Preturi de sector și Întreprinderi municipale. Un alt format de reflectare a activităților municipalității și soluționarea problemelor chișinăuienilor va fi difuzarea transmisiunilor live și a podcast-urilor pe diverse tematici.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților