[ X ]
[ X ]
[ X ]
O nouă întreprindere lansată la Ungheni! Compania franceză își propune în 3 ani să ajungă la un capital de 2 mln euro
30 Mai

Compania „Cabling Integration System” a lansat oficial, în cadrul Zonei Economice Libere „Ungheni-Business”, întreprinderea de fabricare a firelor și cablurilor electronice/electrice, cablajelor, dispozitivelor de conexiune pentru acestea, etc., transmite CURENTUL.

Volumul investițiilor inițiale constituie circa 500 mii de euro.

Potrivit administratorului principal al ZEL „Ungeni-Business”, Natalia Iepuraș, proiectul investițional presupune ca în primii 3 ani de activitate cifra de afaceri să atingă suma de 2 milioane de euro, să fie create circa 100 locuri noi de muncă cu un salariu mediu de 4 500 – 5 mii lei.

Fondatorul general, Patrice Brandt, a menționat în cadrul evenimentului că compania pe care o reprezintă a venit cu investiții în Republica Moldova pentru a contribui la dezvoltarea și prosperarea economică a țării.

SRL „Cabling Integration System” este o întreprindere fiică a firmei „Cablage Connectique Europeen”, membră a grupului industrial francez „Sofimeca”, creat în 1986 și care are întreprinderi în mai multe state ale lumii, iar activitățile sale variază de la studii la producția pe scară largă în prelucrarea maselor plastice, tubulatură, sectoare mecanice, etc..

La evenimentul de lansare a întreprinderii au fost prezenți fondatorul și asociații companiei din Franța, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Franța-Moldova, reprezentanți ai autorităților publice locale, etc..

img_5284

img_5282_0

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților