[ X ]
[ X ]
[ X ]
O interpretă și-a lansat studiou vocal: A sosit momentul în care sunt pregătită!
15 Aprilie

Tot mai multe artiste de la noi îşi deschid studiouri vocale. Astfel, interpreta şi profesoara de canto Olia Tira, pe social media, a anunţat că a lansat un spațiu creativ – „ The Power of the Voice with Olia Tira”, informează CURENTUL.

„A sosit momentul în care sunt pregătită, în mod conștient, să vă împărtășesc experiența profesională acumulată de-a lungul anilor. Am creat un spațiu creativ în care dezvălui potențialul interior prin puterea vocii”, a spus ea.

La fel, mai adaugă: „Vocea este un instrument incredibil de puternic pe care, odată stăpânit, poți: deveni încrezător în sine; scăpați de stres; precum și, în timpul nostru „viral”, pentru a vă pompa plămânii, deoarece cântarea crește imunitatea și, datorită exercițiilor de respirație, eliminăm riscul de infecție a căilor respiratorii; reduce stresul”.

Precizăm că, interpreta Olia Tira are 32 de ani. Numele său real e Olga Țîra. Împreună cu formația SunStroke Project a reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2010, ce a avut loc la Oslo în Norvegia, cu piesa „Run Away”. Ea a participat la toate preselecțiile naționale din Republica Moldova începând cu anul 2005, devenind cunoscută. După 5 încercări nereușite în 2010 Olia reușește să obțină dreptul de a reprezenta Moldova la Eurovision. Iar de când a început pandemia, Olia a început să predea ore de canto.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților