[ X ]
[ X ]
[ X ]
O campanie de colectare a cărților pentru copiii din diasporă, lansată la inițiativa Președintelui Dodon
13 Septembrie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a lansat o campanie de colectare a cărților pentru copiii din diasporă, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, obiectivul campaniei constă în promovarea tradițiilor și a culturii naționale, în special a limbii materne, în rândurile concetățenilor, implicit ale familiilor lor, stabiliți în afara țării.

„Toți cei care doresc să doneze o carte pentru diasporă o pot face la cele 38 de adrese indicate în panoul publicitar. Fiecare carte are istoria sa, iar Dumneavoastră, fiind parte a acestei istorii, puteți lăsa un mesaj în cartea pe care doriți să o donați. Cu certitudine cei care o vor ține în mâini, departe de țară, se vor bucura de o carte personalizată care va conține un text sau un desen. Adresăm sincere mulțumiri partenerilor: Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu”, Biblioteca Națională pentru copii „Ion Creangă”, Librăria „Librarius” și asociația obștească „Urmașii lui Ștefan” care au acceptat să ne urmeze în această aventură. Pentru mai multe informații cu referire la această campanie puteți suna la numărul 022 780 484 sau să ne adresați un e-mail la adresa c.buga@prm.md”, se spune în comunicat.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților