[ X ]
[ X ]
[ X ]
Nu are studii muzicale, dar e apreciat de fani! Denis Roabeș: „Am învățat de pe Youtube”
6 Noiembrie

Denis Roabeş, solistul trupei The Motans, nu a făcut şcoală muzicală, i-a plăcut fizica şi s-a dus spre inginerie şi management, dar nu a părăsit niciodată pasiunea pentru artă şi de la 16 ani cântă, transmite CURENTUL, cu referire la editiadedimineata.ro.

„Eu nu am făcut școală de muzică, eu am avut noroc. Am învățat de pe Youtube, dar pentru ca eu să pot să aduc lumii piesele pe care le produc, am nevoie de oameni, de producători care au făcut școala de muzică” – spune el.

Pe lângă aceasta, Denis spune că nu se complică cu citirea de partituri şi nici nu are timp să le înveţe, dar știe că, în jurul său e o echipă care îl ajută cu toate astea, care se pricepe la așa ceva.

„Eu trebuie să mă concentrez pe text, pe versuri, pe liniile melodice, e o luptă cu mine însumi. Știu că e o calitate superioară față de ce am scos anterior. Lucrez la liniile melodice cu colegii, cu Sebastian Barac, un coleg extraordinar, cu un producător extraordinar. Sunt orgolios doar la faza cu versurile, aici trebuie să fie în totalitate ale mele, eu trebuie să simt ceea ce cânt” – mai spune Denis.

La fel, solistul The Motans dezvăluie, pentru editiadedimineata.ro: „Cred că sunt mai degrabă un poet care cântă. Nu mă văd atât de mult cântăreț, cât un poet care se străduiește să își exprime emoțiile și să le transmită mai departe”.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților