[ X ]
[ X ]
[ X ]
Noul ministru al Sănătății: „Vom munci atât cât va fi necesar, astfel încât, cei care așteaptă de la noi rezultate să le simtă cu adevărat”
10 Ianuarie

Noul ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari, a fost prezentată astăzi echipei ministeriale, de către Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, informează CURENTUL.

Pavel Filip a mulțumit întregii echipe a Ministerului pentru toate reformele realizate până acum, menționând că experiența și profesionalismul noii conduceri va contribui la obținerea unor rezultate mai bune și mai rapide în domeniile social și sănătate.

„Începem un nou an cu o nouă formulă a Guvernului, un an important în care avem mult de muncit. Avem în față reforme importante de realizat și am toată încrederea că împreună cu noua conducere a ministerului vom obține rezultatele dorite. În acest an vom fi mult mai aproape de oameni, le vom asculta problemele și vom veni cu soluții pentru ele. Vă urez întregii echipe multe succese, realizări și satisfacție în tot ceea ce faceți”, a declarat Premierul.

La rândul său, Svetlana Cebotari a subliniat că toate politicile Ministerului vor fi în continuare elaborate, promovate și implementate reieșind din necesitățile beneficiarilor de servicii medicale și sociale, aliniate la standardele europene și orientate spre implementarea cost-eficiență.

„Vă asigur cu toată responsabilitatea că vom munci atât cât va fi necesar, astfel încât, cei care așteaptă de la noi rezultate să le simtă cu adevărat. Vom activa într-o echipă unită, iar cea mai importantă verigă va fi comunicarea”, a precizat ministrul.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților