[ X ]
[ X ]
[ X ]
Noul ministru al Apărării – prezentat efectivului de Președintele Dodon
15 Iunie
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, astăzi, în cadrul unei ceremonii oficiale, în calitate de Comandant Suprem al Forțelor Armate, l-a prezentat efectivului Ministerului Apărării al Republicii Moldova și comandanților subdiviziunilor Armatei Naționale pe noul ministru al Apărării, Pavel Voicu, informează CURENTUL.
„Le-am adresat felicitări cu acest prilej și le-am urat o colaborare fructuoasă întru apărarea independenței, suveranității și integrității teritoriale a Republicii Moldova. Am subliniat că dl. Voicu este un profesionist cu o bună experiență în organele de forță.
Am constatat cu regret că în ultimii doi ani și jumătate administrația prezidențială și Comandantul Suprem practic n-au conlucrat cu Ministerul Apărării condus de ministrul precedent. Sunt ferm convins că de acum încolo lucrurile în acest sens se vor schimba spre bine”, a spus șeful statului.
Totodată, Dodon a promis că Președinția va acorda toată susținerea necesară pentru o activitate eficientă a Ministerului. „Am reiterat că datorită unui dialog permanent cu majoritatea parlamentară și Guvernul Republicii Moldova, dezvoltarea Armatei Naționale va fi o prioritate pentru toată conducerea țării”, a adăugat el.
Cristina Gurez
Inapoi la arhiva noutaților