[ X ]
[ X ]
[ X ]
Noi remanieri la Guvern! PDM a decis să modifice componența echipei
14 Septembrie

În perioada imediat următoare, Partidul Democrat din Moldova (PDM) va face o analiză mai detaliată a activității Guvernului, iar pentru a spori performanța echipei vor fi făcute unele remanieri. Declarația a fost făcută de liderul PDM, Vlad Plahotniuc, după ședința Consiliului Politic Național al PDM, transmite CURENTUL.

În cadrul unui briefing de presă, Vlad Plahotniuc a spus că în unele domenii s-au făcut reforme, dar rezultatele nu au corespuns așteptărilor.

„Am finalizat o nouă evaluare a activității Guvernului. Guvernul actual a făcut multe lucruri bune pe perioada în care activează. În majoritatea domeniilor sunt rezultate spre bine, dar mai sunt domenii în care s-au făcut multe reforme, dar rezultatele nu au corespuns așteptărilor. Am discutat cu colegii și chiar Premierul a exprimat aceste elemente și am ajuns la concluzia că, pentru a spori performanța echipei, este necesar de a schimba componența ei. Ca urmare a acestor evaluări și a discuțiilor, vom face analiză detaliată și marți la ședința săptămânală vom discuta despre remanierile necesare la Guvern”, a spus liderul PDM.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților