[ X ]
[ X ]
[ X ]
Noi proteste, la inițiativa Platformei DA. Iată care e motivul!
22 August

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase afirmă că, chiar dacă Republica Moldova achiziționează energie electrică mai ieftină, cetățenii nu au resimțit nicio micșorare de tarif, informează CURENTUL.

Într-un comunicat de presă, Andrei Năstase a menționat că, „guvernarea antipopulară amână ajustarea legală a tarifelor la energia electrică și gazele naturale, obligând populația și agenții economici să achite nejustificat zeci de milioane de dolari, ca mai apoi, doar în scop electoral, să se opereze modificări insignifiante ale tarifelor”.

În acest context, Andrei Năstase a declarat că,„ Platforma DA cere intervenția imediată a ANRE, competentă, conform legislației, de a monitoriza piața energiei electrice și a gazelor naturale, inclusiv sub aspectul corectitudinii formării prețurilor de furnizare pentru consumatorii finali”.

„Platforma DA se va opune și în continuare oricăror derapaje antidemocratice, antisociale sau de alt gen, informând, totodată, societatea și partenerii de dezvoltare asupra modului în care este condusă astăzi Republica Moldova. În cazul ignorării apelului nostru către ANRE, ne rezervăm dreptul să organizăm, împreună cu cetățenii, mai multe acțiuni de protest”, a conchis Năstase.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților