[ X ]
[ X ]
[ X ]
Noi numiri și demisii la ministere
13 Octombrie

Guvernul Republicii Moldova, astăzi – în cadrul unei ședințe, a aprobat mai multe numirii și eliberări din funcție, informează CURENTUL.

Cabinetul a aprobat rechemarea Oxanei Greceanîi din funcția de Reprezentant plenipotențiar al Guvernului Republicii Moldova în Comisia Economică Eurasiatică.

Totodată, a fost numit Ruslan Bolbocean în funcția de Secretar de Stat la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE). El activează în cadrul Ministerului din 1999.

Miniștrii au aprobat și eliberarea Tatianei Ivanicichina din funcția de Secretar de Stat al Ministerului Finanțelor, în baza cererii de demisie. „Mulțumesc mult, dumneaei pleacă la Banca Națională”, a declarat Premierul Natalia Gavrilița.

Guvernul a numit în funcția de Secretar General al Ministerului Sănătății pe Lilia Gantea. „Activează din 1993 în cadrul Ministerului Sănătății. A trecut absolut prin toate funcțiile, începând cu funcția de consultant principal în Secția de Economie, Finanțe, după care a fost șefa adjunct a mai multor secții și direcții, care au fost reformate pe parcurs. La momentul actual, dumneaei este șef direcție politici de buget și asigurări medicale. O recomandăm cu îndrăzneală, o cunoaște tot sistemul sănătății și se bucură de integritate”, a declarat ministra Ala Nemerenco.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților