[ X ]
[ X ]
[ X ]
Noi miniștri sau o nouă structură a Guvernului? Pavel Filip: „Suntem foarte aproape ca să aprobăm reforma”
2 Mai

Guvernul Republicii Moldova, în cel mai scurt timp, va suplini funcțiile vacante de miniștri. Despre aceasta a anunțat Premierul Pavel Filip, prim-vicepreședinte al Partidului Democrat din Moldova (PDM), după ședința săptămânală a formațiunii, informează CURENTUL.

Premierul a amintit că, la moment, sunt vacante funcțiile de conducători la trei ministere: Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare (MAIA), Ministerul Apărării (MA) și Ministerul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (MTIC).

„Am discutat cu colegii și curând vom găsi o soluție. Desigur că, s-a făcut o paralelă cu reforma Guvernului. Din punctul meu de vedere, noi suntem foarte aproape ca să aprobăm reforma Administrației Publice Centrale, reforma Guvernului, dar una pe alta nu înlocuiește. Atât timp cât avem această structură, care activează astăzi, noi trebuie să avem în funcții acești oameni”, a punctat Premierul.

Pavel Filip a mai spus că, deocamdată, nu va veni cu nume, urmează să fie coordonați cu colegii din coaliția de guvernare.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților