[ X ]
[ X ]
[ X ]
Noi detalii, din prima sursă, despre accidentul cu implicarea coloanei oficiale prezidențiale!
19 Septembrie

După accidentul, de acum mai bine și o săptămână, cu implicarea coloanei prezidențiale, Președintele Igor Dodon spune că se simte mai bine. Despre aceasta șeful statului a anunțat, ieri-seară, la emisiunea „Moldova în Direct” de la Moldova 1, informează CURENTUL.

Igor Dodon a spus că mai sunt probleme cu spatele atât la el, cât și la fecior.

„Mama, ieri (n.r. – 17.09.2019), a ieșit din spital. Este un caz incredibil în istoria modernă a RM. Nu au avut loc astfel de cazuri, nici în timpul sovietic, nimeni dintre primele persoane nu au nimerit în astfel de accidente. De aceea, și am spus că este un accident foarte straniu, sper că investigațiile, care acum decurg, vor veni cu unele rezulte în acest sens”, a precizat Dodon.

Potrivit șefului statului, atât el, cât și familia sa nu au înaintat careva cereri, pretenții, față de șoferul camionului.

„Ca să cunoașteți din prima sursă, noi nu am înaintat careva pretenții financiare și, consider că, nu este corect și nu vom face acest lucru. El este tată, el are familie, are un copil de 5 ani. De aceea, noi nu vom înainta careva cerințe pentru recuperarea pagubelor materiale sau alte lucruri care de-obicei se întâmplă. În ceea ce ține de încălcarea legislației rutiere, sunt normele în vigoare care trebuie să fie aplicate față de toți în măsură egală. Să spunem că a făcut-o intenționat sau nu, așteptăm rezultatele investigației și după care vom vedea care sunt concluziile. Dar haideți să fim sinceri, este un accident foarte straniu. Mașina de polițe trece, după mașina de poliție camionul intră pe contrasens și lovește direct doar mașina prezidențială. Mașina în care mă aflam era în mijloc, mașina de poliție a fost în față, ea a trecut”, a adăugat Dodon.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților