[ X ]
[ X ]
[ X ]
Nicu Popescu, despre faptul că a plecat în vacanță
1 August

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, susține că, în politica externă august este tradițional o lună mai calmă, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Nicu Popescu a scris că, majoritatea interlocutorilor din exterior fiind în vacanță.

„Pentru aceasta mi-am luat câteva zile libere de la serviciu pentru a-mi finaliza mai multe formalități legate de mutarea mea de la Paris la Chișinău de care nu m-am putut ocupa pană acum (și, credeți-mă, formalitățile sunt tare multe!) și de a merge cu copiii într-o vacanță planificată cu mult timp în urmă și pe care picii mei o meritau și o așteptau cu nerăbdare. O bună parte din activitatea mea și gestionarea activității MAEIE o fac inclusiv neaflându-mă fizic la Chișinău. Atunci când sunt în deplasări gestionez dosarele de politică externă prin telefon sau computer. Același lucru îl fac și acum. Continui să mă ocup zilnic de subiectele prioritare ale politicii noastre externe. Or, eficiența în orice tip de activitate – diplomație, jurnalism, afaceri sau politică – de multă vreme nu se mai măsoară în orele petrecute stând doar la birou”, a scris Popescu.

Andriana Cheptine

 

Inapoi la arhiva noutaților