[ X ]
[ X ]
[ X ]
Nicolae Ciubuc: Candidez la parlamentare și voi suspenda activitatea curentă, pentru perioada de referință, din funcția de Ministru al ADRM
6 Ianuarie

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), Ion Ciubuc susține că, a  decis să asculte de îndemnul locuitorilor din raionul său de baștină, raionul Călărași, „care și-au manifestat certitudinea că îi poate reprezenta în viitorul legislativ, participând drept candidat pe circumscripția electorală nr. 15”, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Ion Ciubuc a menționat că, dintotdeauna a crezut în potențialul meleagurilor natale.

„Iar acum este momentul oportun pentru le valorifica și a oferi concetățenilor mei condiții de trai îmbunătățite, a le oferi șansa să își crească copii Acasă.
În acest sens, țin să vă informez că începând de astăzi, voi suspenda activitatea curentă, pentru perioada de referință, din funcția de Ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, pentru a-mi redirecționa atenția asupra problemelor și necesităților locuitorilor. Am certitudinea că echipa profesionistă din cadrul Ministerului va continua implementarea inițiativelor și ideilor destinate să îmbunătățească domeniile din gestiune”, a scris Ciubuc.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților