[ X ]
[ X ]
[ X ]
Nadiusha TB – specialistă de top în domeniul dermopigmentării, a împlinit 10 ani de activitate!
11 August

Și-a început activitatea în domeniul dermopigmentării în 2010, iar acum, la 10 ani distanță, e specialistă de top – deținând premii și fiind instruită și de experți internaționali. Este vorba despre Nadiusha TB, care oferă cursuri individuale de cea mai înaltă calitate transmite CURENTUL.

Artista în dermopigmentare, Nadiusha TB – având o experiență vastă și fiind un exemplu de urmat, a vorbit despre cum au fost cei 10 ani de când activează în domeniu.

„De 10 ani sunt în această profesie, căreia mă dedic în totalitate. Nu a fost ușor, dar nici imposibil. Mă mândresc că am putut ajunge până aici și pot oferi abilitățile și experiența mea prin cursuri individuale” – spune ea.

La fel, specialista în dermopigmentare a menționat că nicidecum nu a reușit să se plictisească activând atâția ani în același domeniu, ba din contra – este în continuă dezvoltare și se adaptează mereu noilor tendințe.

„Fac ceea ce îmi place și mă bucur că și ceilalți apreciază activitatea mea. Clienții mulțumiți sunt cea mai mare realizare” – a mărturisit ea.

received_657751881501752

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților