[ X ]
[ X ]
[ X ]
Munteanu: Partidul USB a fost înregistrat. Suntem pregătiți pentru participarea activă și productivă la activitățile politice
31 Iulie

Partidul Politic „Uniunea Salvați Basarabia” anunță despre încheierea procedurii legale de înregistrare a partidului, după Congresul din data de 21 iulie curent, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, președintele USB, Valeriu Munteanu a scris că a fost înregistrată o nouă denumire a partidului – Uniunea Salvați Basarabia – USB, și un nou simbol al partidului.

„A fost înregistrat în redacție nouă statutul USB, cu următorul obiectiv fundamental: „Viziunea politică a USB este Reunirea Republicii Moldova cu România. USB este un partid unionist, care crede că obiectivele cele mai importante ale cetățenilor Republicii Moldova — libertate, demnitate, prosperitate, securitate — pot fi atinse prin Reunirea cu România, patria tuturor românilor”. Au fost înregistrate consemnări legate de alegerea unui nou președinte. Modificările au fost înregistrate și consemnate în Registrul de stat al persoanelor juridice, au fost comunicate Comisiei Electorale Centrale și sunt opozabile tuturor”, a scris Munteanu.

În aceste condiții, Valeriu Munteanu a menționat că, Uniunea Salvați Basarabia declară că este pregătită pentru participarea activă și productivă la activitățile politice din Republica Moldova, inclusiv la scrutinele electorale din 2019.

Andriana Cheptine

67544152_2425068827558604_1742032060878422016_n

Inapoi la arhiva noutaților