[ X ]
Moldovagaz: Serviciile de urgență au intervenit în mai multe raione pentru a remedia daunele minore ale conductelor de gaz, cauzate de intemperie
16 Septembrie

La 14 septembrie 2024, în unele regiuni ale Republicii Moldova au fost înregistrate daune minore ale conductelor de gaz, cauzate de condițiile meteorologice dificile. Serviciile regionale de urgență ale grupului de companii SA „Moldovagaz”, împreună cu serviciile municipale ale autorităților locale și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, au intervenit rapid pentru a remedia situațiile care puneau în pericol furnizarea neîntreruptă de gaze naturale către consumatorii finali.

Este important de menționat că, în pofida condițiilor meteorologice, companiile de distribuție a gazelor din cadrul grupului SA „Moldovagaz” nu au fost nevoite să recurgă la întreruperea furnizării gazelor pentru consumatorii casnici și comerciali. În același timp, pe teritoriul republicii au fost înregistrate eroziuni ale conductelor de gaz și ale altor structuri care fac parte din infrastructura de distribuție a gazelor. Dimensiunile daunelor vor fi evaluate în curând pentru a trece imediat la lucrările de reparație.

Pe 15 septembrie 2024, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis, de asemenea, un cod portocaliu de pericol din cauza ploilor torențiale și a averselor. În cazul în care se constată orice daune ale infrastructurii de gaz, vă rugăm să informați prompt serviciile de urgență la numărul 904.

SA „Moldovagaz” continuă să monitorizeze situația și ia toate măsurile necesare pentru a asigura o furnizare sigură și neîntreruptă a gazelor.

Inapoi la arhiva noutaților