[ X ]
[ X ]
[ X ]
Moldova – în finala Eurovision Song Contest 2021! Natalia Gordienko: Vom evolua sub numărul 14!
21 Mai

Interpreta Natalia Gordienko, reprezentanta Republicii Moldova la „Eurovision Song Contest 2021”, ieri, a evoluat pe scena din Rotterdam cu piesa „Sugar” şi s-a calificat în finală. Astfel, la 22 mai curent, va evolua sub numărul 14. Totodată, ea a înregistrat recordul de cea mai lungă notă de 17 secunde din istoria Eurovisionului, transmite CURENTUL.

„Suntem în finală! Încă nu-mi vine să cred că am reușit să doborâm recordul cu cea mai lungă notă din istoria Eurovision – 17 secunde”, a spus ea, pe social media.

La fel, Natalia a mai spus că va evolua în finală sub numărul 14. „Este necesar să ne adunăm forțele și să facem acest pas important către victorie. Cu părere de rău, Moldova nu poate vota pentru propriul reprezentant, însă celelalte țări participante POT VOTA! Fie ca numărul 14 să fie norocos pentru mine, pentru noi toți și pentru Moldova”, a conchis ea.

Mai jos, vedeţi prestaţia Nataliei Gordienko în cea de-a doua semifinală.

Amintim că, cea de-a 65-a ediţie a Eurovision Song Contest se desfăşoară în Rotterdam, Olanda, după ce reprezentantul acestei ţări Duncan Laurence a câştigat concursul din anul 2019 cu piesa „Arcade”. În anul 2020 concursul a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților