[ X ]
[ X ]
[ X ]
Moldelectrica a finalizat lucrările de instalare a pilonilor, doborâți în urma intemperiilor
1 August

Î.S. Moldelectrica a finalizat lucrările de instalare a pilonilor de înaltă tensiune doborâți la pământ în urma intemperiilor din data de 25-26 iulie curent.

În urma condițiilor meteorologice extreme care au avut loc în perioada menționată, 9 piloni de înaltă tensiune au fost doborâți la pământ, afectând infrastructura esențială pentru alimentarea fiabilă a consumatorilor din apropierea orașului Edineț.

Cu determinare și profesionalism, peste 20 de specialiști din cadrul Sucursalelor Nord și Nord-Vest au fost mobilizați pentru a interveni și remedia situația. Prin eforturile lor susținute și experiența acumulată, pilonii de înaltă tensiune au fost reinstalați, restabilindu-se astfel funcționarea normală a rețelei electrice de transport.

”Considerăm că siguranța și fiabilitatea serviciilor de transport a energiei electrice către consumatori sunt prioritare, iar intervențiile prompte și eficiente în astfel de situații critice demonstrează angajamentul nostru de a oferi energie electrică de calitate în orice condiții”, se menționează în comunicatul de presă al companiei.

Inapoi la arhiva noutaților