[ X ]
[ X ]
[ X ]
„MOLDATSA” dezminte informațiile apărute în spațiul public
19 Martie

În contextul recentelor informații false și expunerilor denigratoare lansate în spațiul public cu privire la pretinsele datorii ale Î.S. „MOLDATSA” față de Î.S. „Moldaeroservice”, Furnizorul de Servicii de Navigație Aeriană vine cu câteva precizări, transmite CURENTUL.

Astfel, Î.S. „MOLDATSA” afirmă că nu are datorii față de Î.S. „Moldaeroservice”, fapt confirmat prin actele de verificare contabile.

De asemenea, Î.S. „MOLDATSA” atenționează toate persoanele fizice și juridice despre necesitatea dezmințirii informațiilor plasate în spațiul public cu privire la existența pretinselor datorii.

Î.S. „MOLDATSA” se va adresa în instanța de judecată împotriva tuturor persoanelor fizice şi juridice care au răspândit cu bună știință informații ce nu corespund adevărului și denigrează imaginea întreprinderii.

„Totodată, acordăm posibilitatea oricărei instituții mass media sau persoane fizice interesate să facă cunoştinţă cu actele de verificare contabile şi să se convingă de lipsa datoriilor, accesând următoarele link-uri:

https://cdn01.moldatsa.md/moldatsaprod/e41957f964d5f8158101713c10ab3937.pdf

https://cdn01.moldatsa.md/moldatsaprod/52d4c26d618d1558b697c73dcb6b1427.pdf”, menționează „MOLDATSA”.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților