[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mișcarea PRO: Cu părere de rău, Reunirea are loc cu pași lenți, de aceea mișcarea noastră vine cu un proiect strategic
26 Noiembrie

Mișcarea „Profesionalism și Responsabilitate pentru Oameni” (PRO) a lansat 4 principii de bază din cadrul unui plan de acțiuni cu privire la Reunirea Republicii Moldova cu România, informează CURENTUL.

Potrivit autorilor, planul are la bază 4 principii de bază. În acest fel, liderul mișcării, Gheorghe Costandachi, a comunicat mai multe detalii.

„Reunirea are loc zi de zi și oră de oră. Cu părere de rău, Reunirea are loc cu pași lenți, de aceea mișcarea noastră vine cu un proiect strategic, prin care demonstrăm că nu trebuie să vorbim despre Reunire, dar și să facem strategii. Planul nostru este bazat pe 4 principii de bază: obiectivitate, imparțialitate, echidistanță și independență. Noi venim nu pentru a manipula, dar pentru informarea populației despre avantajele Reunirii”, a precizat acesta.

În același timp, Costandachi a comunicat și despre unele efecte, pe care le-ar putea avea planul. „Prin realizarea acestui proiect, numărul celor deciși pentru a reuni Țara-mare poate să crească până la 65%-70%”, a conchis el.

De menționat că, Mișcarea „Profesionalism și Responsabilitate pentru Oameni” a fost lansată recent, iar, potrivit autorilor, mișcarea a venit pentru „a aduce schimbările mult-așteptate de societate”.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților