[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministrul Voicu a discutat despre reforma poliției și situația criminogenă cu Ambasadorul SUA
17 Ianuarie

Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu a avut o întrevedere oficială cu Ambasadorul SUA, E.S. Dereck J. Hogan, în cadrul căreia au fost puse în discuție prioritățile Ministerului pentru următoarea perioadă și acțiunile comune, menite să dezvolte capacitățile instituției și cele ale angajaților, transmite CURENTUL.

În special, oficialii au discutat despre reforma din domeniul polițienesc, care este susținută de partenerii din SUA, prin diferite proiecte comune de dezvoltare, subliniind importanța continuării lor.

Totodată, a fost pusă în discuție situația criminogenă din țară și provocările existente, iar părțile și-au propus consolidarea efortului comun în vederea creșterii gradului de siguranță în societate, prin instruirea angajaților, îmbunătățirea condițiilor de muncă și schimbului de experiență, care ulterior va crește calitatea serviciilor oferite cetățenilor.

Astfel, ministrul Pavel Voicu a menționat despre necesitățile existente în cadrul MAI la etapa actuală și a dat asigurări că instituția pe care o conduce va continua procesele de modernizare și dezvoltare, mizând pe schimbul de bune practici cu partenerii străini și relațiile de colaborare.

Ambasadorul SUA, E.S. Dereck J. Hogan a subliniat despre parteneriatul durabil cu Ministerul Afacerilor Interne, reiterând despre disponibilitatea de a oferi suportul necesar în acest sens.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților