[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministrul Usatîi a discutat cu noul proprietar al „Moldcell”
4 Martie

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, a avut o întrevedere cu noul Președinte al Consiliului de administrația SA „Moldcell”, İlter Terzioğlu, dar și cu noua echipă de management a companiei. Subiectul discuției a vizat proiectele investiționale ale companiei în țara noastră, transmite CURENTUL.

Anatol Usatîi a salutat intențiile noului investitor și a echipei sale de a relansa activitate „Moldcell”, dar și dorința acestuia de a promova servicii competitive, inovative în acest sector vital, pentru întreaga economie națională.

„Ministerul Economiei și Infrastructurii susține investițiile strategice în dezvoltarea infrastructurii de comunicații. Mai mult, avem nevoie de o competiție reală pe piața de comunicații mobile, iar prelungirea situației de incertitudine cu compania „Moldcell” nu era în beneficiul sectorului”, a menționat ministrul.

La rândul său, İlter Terzioğlu, Președintele Consiliului de administrație al „Moldcell” a apreciat colaborarea și conlucrarea cu Ministerul Economiei și Infrastructurii. Mai mult, İlter Terzioğlu a manifestat interes față de beneficiile legislației privind parcurile IT din Republica Moldova și impactul acestei abordări inovatoare pentru dezvoltarea și extinderea afacerilor în țara noastră.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților