[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministrul Ulianovschi efectuează o vizită de lucru în Bavaria
16 Februarie

Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Tudor Ulianovschi va efectua, în zilele de 16-19 februarie, o vizită de lucru în Bavaria, Germania, transmite CRUENTUL.

Demnitarul moldovean va face parte din delegaţia Primului-ministru Pavel Filip care va participa la lucrările Conferinţei pe probleme de securitate de la München. Înaltul for va reuni în metropola bavareză politicieni şi factori de decizie importanţi în domeniul politicii externe și de securitate din întreaga lume. În marja Conferinței, ministrul Ulianovschi va avea întrevederi bilaterale cu omologi din alte state, Secretarul general al OSCE, alți oficiali.

După încheierea lucrărilor Conferinţei, ministrul Ulianovschi va avea un program bilateral în capitala bavareză, urmând să participe în calitate de invitat special la o masă rotundă organizată de Forumul de Afaceri Vest-Est, unde va vorbi despre actualitatea politico-economică, securitatea regională şi tendințele de dezvoltare și va prezenta oportunitățile economice și investiționale din Republica Moldova. De asemenea, oficialul moldovean va participa la inaugurarea Consulatului Republicii Moldova din München, condus de Consulul Onorific Michael Fischbaum.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților