[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministrul Justiției: Pentru corectitudine și informare echilibrată, vă comunic faptul că pe perioada când dna Sandu, deținea mandatul de prim-ministru…
9 Octombrie

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi vine cu o reacție, în urma unei conferințe de presă a vicepreședintelui Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Olesea Stamate, informează CURENTUL.

„A ieșit în fața presei cu poza câtorva persoane, printre care una care a beneficiat de instrumentul compensatoriu, fiind eliberată din detenție înainte de termen. Pentru corectitudine și informare echilibrată a publicului, vă comunic faptul că pe perioada iunie-noiembrie 2019 (perioadă când dna Sandu, președinta PAS, deținea mandatul de prim-ministru) mecanismul compensatoriu a fost aplicat în cazul a 50 de deținuți catalogați drept lideri informali”, scrie Nagacevschi, pe Facebook.

„Exercițiile de distorsionare a adevărului nu fac față nimănui, în special celor care pretind să conducă țara”, a adăugat el.

De menționat că, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, ex-ministra Justiției, actualmente – vicepreședintă a PAS, Olesea Stamate a prezentat un „Calendar al Injustiției”. „O retrospectivă care explică de ce și cum a ajuns justiția din Moldova să elibereze ucigași și hoți și să condamne la ani grei de închisoare oameni săraci care nu au reușit să întoarcă un credit”, declara Stamate.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților