[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministrul Ciubuc: Îndemn toți beneficiarii de subvenții să demonstreze responsabilitate și eficiență
12 Noiembrie

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Nicolae Ciubuc, astăzi, a înmânat certificate de subvenții pentru proiecte start-up unui grup de persoane, informează CURENTUL.

„Ne-am propus să scoatem în evidență importanța ultimelor măsuri care au fost realizate de Guvern în susținerea tinerilor și a femeilor. A venit perioada să facem primele totaluri ale procesului de selecție. Astfel, la ziua de azi, dintre cele 38 de dosare, care au fost depuse, 27 de cereri au fost selectate. Prin urmare, astăzi, aceste companii vor beneficia de acest suport”, a comunicat Ciubuc.

Prin urmare, el a precizat despre rata mare a implicării femeilor în proiectele de start-up. „Vreau să menționez că 70 % a cererilor de subvenții sunt femei”, a precizat Ciubuc.

Totodată, el a comunicat despre importanța unui rezultat din partea grupul de persoane, care a primit subvenții. „Îndemn toți beneficiarii să demonstreze maximă responsabilitate și eficiență. AIPA va monitoriza fiecare proiect, ca să fie realizate în totalitate”, a conchis Ciubuc.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților