[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministrul Andrei Spînu: Drumurile naționale sunt curățate și se circulă liber
28 Noiembrie
Timp de peste 48 de ore, non-stop, mii de oameni, drumari, salvatori, polițiști, voluntari, agricultori, companii private au deszăpezit drumurile și au acordat ajutor oamenilor blocați. După 48 de ore putem deja spune că drumurile naționale sunt curățate și se circulă liber. Despre aceasta a anunțat ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.
Vreau să mulțumesc fiecărui om care a pus umărul și a ajutat la depășirea consecințelor acestei calamități naturale. Am văzut cum drumarii, zi și noapte, au scos mașini și oameni din straturi de peste 2-3 metri de zăpada. Am văzut cum unele companii și-au adus echipamentele de la nordul țării pentru a ajuta în zonele cele mai afectate, la Căușeni, Comrat, Ceadâr Lunga, Vulcănești, Ștefan Vodă, Cimișlia, Cahul. Am văzut cum agricultorii și-au pus la dispoziție tractoarele pentru a ajuta oamenii. Polițiștii și salvatorii au fost prezenți în cele mai complicate locuri pentru a ajuta.
Oameni buni, vă mulțumim”, a scris Andrei Spînu.
La moment, echipele de intervenție continuă să lucreze pe drumurile naționale pentru a extinde partea carosabilă și a asigura circulația în condiții de siguranță, a mai precizat ministrul Spînu.
Inapoi la arhiva noutaților