[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ministerul de Externe de la Moscova: Salutăm formarea coaliției de guvernământ și a Guvernului Republicii Moldova
10 Iunie

Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse salută formarea noului Guvern în Republica Moldova, informează CURENTUL.

Într-un comunicat al Ministerului, se menționează despre deschiderea instituției spre colaborare cu autoritățile din R. Moldova.

„La Moscova este salutată formarea coaliției de guvernământ și a Guvernului Republicii Moldova. Suntem deschiși colaborării cu autoritățile alese în mod democratic în Republica Moldova, pentru stabilirea relațiilor reciproc avantajoase în diferite domenii, în conformitate cu Tratatul de prietenie și cooperare din 2001”, declară Ministerul.

Totodată, Ministerul comunică despre singura cale posibilă de a rezolva criza politică. „Sperăm la o cât mai grabnică normalizare a situației din Chișinău în interesul tuturor cetățenilor moldoveni și a dezvoltării treptate a țării. Singura cale posibilă de a rezolva criza politică internă din Moldova este dialogul tuturor forțelor politice responsabile în conformitate cu principiile democratice unanim recunoscute”, mai adaugă Ministerul.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților