[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mihai Corj: „Curtea Constituțională trebuie să-și revizuiască propria sa decizie la termenul de 3 luni de zile”
12 Iunie

Avocatul și Președintele Asociației Obștești Institutul de Creaţie Legislativă „Lex Scripta”, Mihai Corj, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, și-a expus opinia cu privire la situația politică din țară, informează CURENTUL.

„Nu poți să te ții întotdeauna la guvernare, nimic și nimeni nu e veșnic. Este un Parlament – vedem că funcționează, problema este că este compus din 101 deputați, activi sunt 61, dar este o majoritate. Părțile ar trebuie să dea dovadă de responsabilitate și să accepte o mediere, să recunoască că existe o asemenea stare a lucrurilor”, a comunicat Corj.

În același timp, el a declarat că: „Curtea Constituțională trebuie să-și revizuiască propria sa decizie la termenul de 3 luni de zile”.

De menționat că, Mihai Corj a candidat independent la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția nr.5 Glodeni, la alegerile din 24 februarie 2019. Anterior a participat și în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 2016, dar s-a retras cu o lună înainte de scrutin.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților