[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mesajul unui deputat PD pentru Președintele Dodon
21 August

„Partidul Democrat va acționa și mai departe atunci când Igor Dodon nu se va comporta ca un adevărat Președinte al acestei țări”. Declarația a fost făcută de deputatul democrat Corneliu Padnevici în cadrul unui interviu acordat pentru tribuna.md, transmite CURENTUL.

Deputatul spune că, dacă Igor Dodon nu se va conforma legilor acestui stat, va fi sancționat de cetățeni în primul rând.

„Noi am reacționat de fiecare dată atunci când Igor Dodon a generat confuzie, prin acțiunile sau prin afirmațiile sale, în ceea ce privește politica statului nostru. Așa a fost și în cazul declarațiilor antieuropene ale Președintelui. Așa am procedat și atunci când Igor Dodon a vrut, practic, să legitimeze evenimentele recente organizate de autoritățile transnistrene cu ocazia a 25 de ani de la misiunea de pacificare, evenimente care nu au fost coordonate cu Republica Moldova. În general, noi ca partid vom reacționa și mai departe atunci când Igor Dodon nu se va comporta ca un adevărat Președinte al acestei țări. Domnia sa trebuie să înțeleagă că reprezintă interesele Republicii Moldova, nu a altui stat. Dacă nu va înțelege acest lucru, va fi sancționat ca atare, în primul rând de către cetățenii țării noastre”, spune deputatul democrat.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților