[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mărturisirile Stelei Botez: Anii de studenție m-au format ca personalitate, spre deosebire de anii de școală care mi-au dezvoltat complexe!
1 Septembrie

Interpreta şi prezentatoarea TV, Stela Botez a avut cei mai memorabili ani de şcoală, iar despre aceasta a vorbit pentru CURENTUL.

„Prima oară am mers la școală în anul 1996, în satul de baștină – Pleșeni, raionul Cantemir. Cea mai frumoasă amintire din anii de școală este legată de clasa a 5-a și a 6-a, când eram foarte uniți cu colegii de clasă și descopeream profesori noi, discipline interesante. Acea perioadă mi-a plăcut cel mai mult și mergeam cu drag la școală. În perioada școlară mai dificil îmi venea să mă acomodez în noua clasă în care am fost transferată în orașul Cahul” – spune ea.

De asemenea, artista spune că, şcoala a învăţat-o să fie responsabilă. Iar obiectul său preferat a fost limba şi literatura română, pentru că şi profesorii erau cei mai buni. „Profesori care și-au lăsat amprenta asupra mea am avut tocmai la colegiu, în perioada școlară a fost mai lejer la acest capitol” – mai spune interpreta.

Totodată, a dezvăluit că anii de studenție a format-o ca personalitate, spre deosebire de anii de școală care i-a dezvoltat complexe. „Dacă aș da timpul înapoi în anii de școală aș schimba clasa de la oraș”, a precizat ea.

„În această perioadă complicată pentru cei care învață este important ca tinerii să studieze ceea ce îi interesează și ceea ce consideră că le va fi de folos în viață” – a conchis Stela.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților